Bedrijfskritische applicaties

Web Integration is een betrouwbaar en gecertificeerd partner op het gebied van software ontwikkeling met behulp van Microsoft .NET. Door ons kleine, gespecialiseerde team behouden wij altijd het overzicht. We nemen de tijd om mee te denken naar nieuwe, passende oplossingen, gebruikmakend van de juiste technologieën.

Vertrouwen en Kwaliteit

Wij leveren kwaliteit door integer en professioneel te blijven. Hiermee hebben wij het vertrouwen van klanten en medewerkers gewonnen en dit zetten we vanzelfsprekend voort. Met de juiste kennis, ervaring en tussentijdse cursussen en opleidingen dragen wij bij aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van ons team.

Webi Applicatie Consultants

Web Integration consultants, of Webi’ers zoals wij onszelf noemen, hebben met een kijkje in verschillende keukens veel ervaring opgedaan als software ontwikkelaar. Al die ervaring zorgt ervoor dat onze medewerkers bestaande systemen en bedrijfsprocessen snel eigen maken. U vraagt, wij bouwen direct.

Kies voor een Applicatie Consultant van Web Integration

Web Integration is een zeer succesvolle en betrouwbare software ontwikkelclub. Onze software consultants programmeren met behulp van Microsoft .NET. De brede kennis en ervaring die zij hebben op het gebied van .NET zetten wij in bij overheden en partijen zoals het bankwezen, verzekeringsmaatschappijen, de telecom, transport en logistieke bedrijven. De oplossingen die wij bieden zijn altijd maatwerk en geestelijk eigendom van de opdrachtgever.

Our Team

Webi Team

Dit is het team dat het dagelijks waarmaakt voor onze klanten. Een team met hart voor de zaak en passie voor het ontwikkelvak.

 • Maurice
  CEO
  De man achter Web Integration, onze oprichter en Algemeen Directeur, Maurice. In 2000 startte hij Web Integration met de visie dat webgebaseerde database gedreven applicaties de toekomst zouden vormen. Gelijk had hij! Web Integration was begin 2000 pionier op het gebied van het integreren van web en mobiel. Op de voorgrond zul je Maurice niet gauw treffen maar op de achtergrond regelt hij alle algemene en strategische zaken.
 • Wai-Yin
  Commercieel Directeur
  Als Directeur is Wai-Yin kartrekker van de organisatie. “Het kartrekken valt reuze mee, als je werkt met een fijn team dan ga je vanzelf vooruit”. De persoon die overal connecties heeft en mensen graag met elkaar verbindt. Gewoon om te helpen. Vol met ideeën en vaardigheden, om samen met haar team klanten bij te staan om datgene voor elkaar te krijgen op het gebied van applicatieontwikkeling.
 • Kevin
  Frontend Developer
  Kevin is de Frontend Guru binnen Web Integration. Hij is de go to man als je vragen hebt over Frontend applicatie ontwikkeling en design. Ook op gebied van JavaScript frameworks is hij dé man. Kevin weet goede samenwerkingen te creëren met gebruikers, collega ontwikkelaars en Project Leiders om zo tot mooie resultaten te komen binnen een project.
 • Ronald
  Senior .NET Ontwikkelaar - Coach Juniors
  Degene die het meest gestructureerd werkt binnen Web Integration is toch wel Ronald. Onze allround .NET Ontwikkelaar met een hart van goud. Een aanwinst voor onze klanten omdat hij altijd bereid is om te helpen en mee te denken. Technisch een sterke consultant die zijn werk bij klanten tot een succes maken. Ook is hij Programmamaker & Coach van het Webi Trainee Programma, dit programma leidt afstudeerders op tot .NET Ontwikkelaar.
 • Roderick
  Senior .NET Developer
  Maak kennis met onze Senior .NET Ontwikkelaar Roderick. Hij is degene naar wie je toestapt als je een applicatie van scratch af aan opgebouwd wilt hebben. Denkt mee over de architectuur, processen, services en natuurlijk database model. Dankzij zijn jarenlange ervaring als Ontwikkelaar heeft hij bijna alle soorten applicaties gebouwd en of gemigreerd naar nieuwere versies. Altijd in voor een diepgaand gesprek over interessante onderwerpen met een grote voorliefde voor zijn moederland, Zuid Afrika.
 • Ahmad
  Senior .NET Developer
  Ahmad is een verbinder, iemand die teams nader tot elkaar brengt. Met natuurlijke charme weet hij levendigheid binnen een team te creëren. Zijn ervaring als .NET Ontwikkelaar is binnen diverse projecten goed in te zetten. Van A-Z is hij inzetbaar binnen het ontwikkelproces. Aan Ahmad heb je iemand waar je op kunt bouwen, een harde werker die mooie applicaties bouwt.
 • Rick
  Junior .NET Ontwikkelaar
  Rick heeft het Web Integration Trainee programma succesvol afgerond en mag zich nu Junior .NET Ontwikkelaar noemen. Rick zijn passie is applicaties bouwen en de taal.... Dat maakt hem niet echt uit. Hij heeft goede ervaring met C#, ASP.NET en kan daarnaast ook in Java programmeren.
 • Bas
  Front-end Developer
  Bas is ons nieuwste teamlid, een enthousiaste Front-end Developer met super sociale skills. Een harde werker die graag met de nieuwste technologieën aan de slag gaat. Kan een opdrachtgever ontzorgen op het gebied van front-end. Houdt van gezelligheid, vegan food en natuurlijk een biertje.
 • Michael
  Medior .NET Developer
  Michael is een gezellige en leergierige Medior .NET Ontwikkelaar die mensen met elkaar weet te verbinden. Diverse opdrachtgevers weet hij te overtuigen van zijn (.NET) charmes en weet hij mooie oplossingen te bouwen. Hij is inzetbaar op ontwikkeltrajecten van a-z.

Applicatie Consultants voor u

Onze Applicatie Consultants bouwen hoogstaande, robuuste software oplossingen zodat uw werkprocessen efficiënter en effectiever verlopen. Dit met behulp van Microsoft .NET. In vier stappen realiseren wij uw project: scope bepalen, prototyping, realisatie en integratie. We beschikken over een OTAP omgeving waarin u de realisatie van het concept kunt beproeven. Optioneel assisteren we bij de inrichting en het beheer van de benodigde productieomgeving

Web Integration is voor veel tevreden klanten een vaste partner voor softwareontwikkeling. Wij nemen de zorg van het gehele ontwikkeltraject uit handen. Sinds 2000 heeft Web Integration al ervaring met het ontwikkelen, aanpassen, uitbreiden en onderhouden van database gedreven webapplicaties.”

Maurice – algemeen directeur